Měsíc: Prosinec 2020

Přání všeho dobréhoPřání všeho dobrého

Vážení rodiče a milé děti,

přejeme Vám pěkné vánoční svátky plné příjemných chvil, v novém roce pevné zdraví a spoustu milých a krásných úsměvů.

Budeme se na Vás všechny těšit 4. 1. 2021.

Máme ještě prosbu týkající se testování dětí, kterým byla nařízena karanténa. Prosím, dejte nám vědět, jak Vám testování dopadlo. Děkujeme a doufáme, že se ve zdraví všichni v lednu setkáme.

S úsměvem za všechny dospěláky MŠ Katusice H. Kučerová

PRODLOUŽENÍ UZAVŘENÍ MŠ. Otevřeno od 4. 1. 2021PRODLOUŽENÍ UZAVŘENÍ MŠ. Otevřeno od 4. 1. 2021

Vážení rodiče,

vzhledem k epidemiologické situaci bude mateřská škola uzavřena i ve dnech 21., 22. a 23. 12. 2020. Znovuotevřena bude od pondělí 4. 1. 2021. Doufejme, že v plné síle 🙂

Rozhodnutí KHS přikládám.

MŠ Katusice, prodloužení uzavření

H. Kučerová, řed. školy

OŠETŘOVNÉ pro rodiče dětí, které nejsou v karanténěOŠETŘOVNÉ pro rodiče dětí, které nejsou v karanténě

Vážení rodiče,

pokud Vaše dítě nemá nařízenu karanténu a potřebujete žádat o ošetřovné, prosím kontaktujte mě na e-mail: mskatusice@seznam.cz, zašlu vám sken potvrzení o uzavření MŠ, který budete následně uplatňovat u svého zaměstnavatele.

Zdravím a přeji pokud možno klidné a slunečné dny

Helena Kučerová, řed.

UPOZORNĚNÍ – MŠ je UZAVŘENA, ale NE VŠECHNY DĚTI z MŠ jsou v karanténě!UPOZORNĚNÍ – MŠ je UZAVŘENA, ale NE VŠECHNY DĚTI z MŠ jsou v karanténě!

Vážení rodiče,

vzhledem k tomu, že se po sociálních sítích šíří otázky a také bohužel klamné informace, dovoluji si reagovat. Prosím, řiďte se pokyny, které Vám byly zaslány ze školky, jsou to informace Krajské hygienické stanice. MŠ je uzavřena, ale nejsou všichni v karanténě. V karanténě jsou a na testy musí děti z Duhové a Kytičkové třídy, které byly ve školce přítomny 7. nebo 8. nebo 9. 12. 2020. Děti ze třídy Sluníčkové v karanténě nejsou, na testy nemusí – jsou doma pouze z důvodu uzavření MŠ. Zrovna tak nejsou v karanténě a na testy nemusí děti ze třídy Kytičkové a Duhové, které nebyly v uvedených dnech v MŠ. MŠ byla uzavřena celá proto, že má karanténu nařízenu více jak 30 % pedagogických pracovníků, provozních pracovníků a dětí.

Přikládám rozhodnutí KHS.

MŠ katusice – uzavření 2tř. z důvodu COVID-19 – 11.12.2020

Bc. Helena Kučerová, řed. školy

Uzavření MŠ z důvodu nařízené karantényUzavření MŠ z důvodu nařízené karantény

Vážení rodiče,

bohužel se i nám nevyhnula nepříjemná karanténa. Vzhledem k tomu, že dne 11. 12. 2020 bylo potvrzeno infekční onemocnění COVID-19 u jednoho zaměstnance mateřské školy, rozhodla Krajská hygienická stanice Středočeského kraje o uzavření mateřské školy Katusice do 19. 12. 2020. Karanténní opatření se vztahují na děti z Kytičkové a Duhové třídy, které byly přítomny ve školce dne 7. nebo 8. nebo 9. 12. 2020 a přišly tak do kontaktu s osobou pozitivně testovanou na onemocnění COVID-19. Zákonným zástupcům těchto dětí byl odeslán informativní e-mail KHS s informacemi o dalším nutném postupu.

Na děti ze třídy Sluníčkové a na děti, které v uvedených dnech (7. – 9. 12.) nebyly ve školce přítomny se karanténní opatření nevztahují. Rodiče mají nárok na ošetřovné z důvodu uzavření MŠ.

Obědy byly všem dětem samozřejmě odhlášeny.

O dnech 21., 22. a 23. 12. 2020 budete informováni zde na webových stránkách v průběhu příštího týdne.

Přejeme všem pevné nejen zdraví, ale i nervy a doufáme, že v následujících dnech už bude pozitivní jen nálada.

Za celý kolektiv MŠ zdraví Helena Kučerová